Gençler Almanya’dan döndü

2008 yılından itibaren Almanya Hagen Sozialistische Jugend Deutchland – Die Falken Gençlik Kurumu ile değişim yapan Muğla Gençlik Merkezi  değişiminin 2013 Hagen Etabını 15 gencimizle geçtiğimiz hafta tamamladılar.Kurban...

Gençler Almanya’dan döndü

2008 yılından itibaren Almanya Hagen Sozialistische Jugend Deutchland – Die Falken Gençlik Kurumu ile değişim yapan Muğla Gençlik Merkezi  değişiminin 2013 Hagen Etabını 15 gencimizle geçtiğimiz hafta tamamladılar.

Kurban Bayramının ilk gününü de Almanya’daki gurbetçilerle geçiren ve Almanya’da kurban kesip bayramlaşarak oradaki vatandaşlarımız adına empati kuran gençler alışık olduklarından daha farklı bir bayram geçirdiler.

Duisburg’da Avrupa’nın en büyük camisini ziyaret eden gençler Batı Almanya’nın eski başkenti Bonn’da kültürel müzeleri ziyaret etme imkânı yakaladılar. Ayrıca Demokratik Türk Derneği ve Alevi Derneği ile gurbetçi Türk gençlerinin yaşam stilleri ve sosyal hayata bakış açıları hakkında toplantılar yapıldı farklı aktivitelerle kültürel paylaşımlarda bulundular.

Her iki tarafın da memnun kaldığı değişimin devamı için kurumsal görüşmelerin devam ettiğini belirten Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, “Gençlik Merkezimizin çalışmalarına tüm Muğlalı gençler ücretsiz olarak katılabilir.” dedi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.