Gencer’e veda yemeği

Muğla Sağlık İl Müdürü olarak 9 yıl görev yapan Dr. İskender Gencer’in emekliye ayrılmasından dolayı  mesai arkadaşları bir veda gecesi düzenledi.Muğla Sağlık İl Müdürü olarak 9 yıl görev yapan Dr. İskender Gencer’in...

Gencer’e veda yemeği

Muğla Sağlık İl Müdürü olarak 9 yıl görev yapan Dr. İskender Gencer’in emekliye ayrılmasından dolayı  mesai arkadaşları bir veda gecesi düzenledi.

Muğla Sağlık İl Müdürü olarak 9 yıl görev yapan Dr. İskender Gencer’in emekliye ayrılmasından dolayı  mesai arkadaşları bir veda gecesi düzenledi.

Muğla’da aralıksız 9 yıl Sağlık İl Müdürü olarak görev yapan ve 2012 Ocak ayında yerini Dr. Cihan Tekin’e bırakan Dr. İskender Gencer emekli oldu.

Vekaleten yürüttüğü görevi esnasında birçok ilke imza atan Dr. Gencer için mesai arkadaşları veda yemeği düzenledi. Yemekte kendisine plaket veren mesai arkadaşları, “9 yıl boyunca mesaimizi paylaştık. Muğlalı olması ve yöreyi çok iyi bilmesi nedeniyle sağlık alanında önemli hizmetlere imza attı. Kendisine bundan sonraki yaşamında sağlık ve huzurlu bir gelecek diliyoruz. Emekli olması nedeniyle veda yemeği vererek bugüne kadar sağlık alanında Muğla’ya verdiği hizmetler için teşekkür etmek istedik” dediler.

Emekli olan Muğla eski Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer, bir gün mutlaka herkesin sağlığı elverdiği ölçüde emeklilik mutluluğunu yaşayacağını belirterek, “9 yıl boyunca Muğla Sağlık Müdürü olarak hizmet vermenin mutluluğunu yaşadım. Sevinçli ve mutlu olduğumuz günlerin yanı sıra, üzüldüğümüz günler de oldu. Bu günlerimde yanımda olan mesai arkadaşlarım veda yemeğinde de yalnız bırakmadılar. Herkes bir gün emekli olacak. Ben bu mutluluğu bu gün çok değerli mesai arkadaşlarım ile birlikte yaşıyorum. Bu günümde beni yalnız bırakmayan mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim”

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.