Genç TEMA temizlik yaptı

Muğla Üniversitesi Fethiye Sağlık Meslek Yüksekokulu Genç Tema Topluluğu üyeleri Kaya Köyü ve Ölüdeniz’in ardından Kızılada’da koy temizliği yaptı.Etkinlik TEMA, Lions Kulübü ve Turmepa tarafından desteklendi. Gençler...

Genç TEMA temizlik yaptı

Muğla Üniversitesi Fethiye Sağlık Meslek Yüksekokulu Genç Tema Topluluğu üyeleri Kaya Köyü ve Ölüdeniz’in ardından Kızılada’da koy temizliği yaptı.

Etkinlik TEMA, Lions Kulübü ve Turmepa tarafından desteklendi. Gençler Kızılada’dan topladıkları 25 poşet çöpü tekneyle Fethiye’ye getirdi. Muğla Üniversitesi Fethiye Sağlık Meslek Yüksekokulu Genç Tema Topluluğu üyeleri tarafından Kaya Köyü ve Ölüdeniz’in ardından Kızılada da koy temizliği yapıldı. Tekneyle Kızılada’ya giden Genç Tema Topluluğu üyeleri, Kızılada koylarında bırakılmış, kıyılara vurmuş geri dönüşebilir plastik atıklardan oluşan 25 poşet çöp topladı.

Toplanan çöpler tekneye taşınarak Fethiye’ye getirildi. Etkinliğe katılan Genç Tema topluluğu üyeleri, temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamanın her canlının hakkı olduğunu dile getirerek halkın doğaya ve çevreye daha duyarlı olmalarını istedi. En önemli gelir kaynağı turizm olan Fethiye’de çevrenin daha temiz olması gerektiğine dikkat çekilerek bu konuda tüm kesimlerin üzerine düşeni yapması istendi. Gençler çevre ile ilgili etkinliklerin devam edeceğini dile getirdi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.