Genç İşadamları projelerini hayata geçiriyor

Geçtiğimiz aylarda Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği’nin (BESİAD) bünyesinde kurulan Genç BESİAD projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor.Yönetim kurulu üyeleri Mehmet Engin Yıldızhan, Cafer Arıtepe, Sinem Can...

Genç İşadamları projelerini hayata geçiriyor

Geçtiğimiz aylarda Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği’nin (BESİAD) bünyesinde kurulan Genç BESİAD projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Yönetim kurulu üyeleri Mehmet Engin Yıldızhan, Cafer Arıtepe, Sinem Can ve Umut Kızılay gerçekleştirdikleri yönetim kurulu toplantısında proje görüşmelerine başladı. Genç BESİAD üyeleri gerçekleştirdikleri yönetim kurulu toplantısı sonrasında ilk olarak Yahşi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinde fiziki açıdan yenileme çalışmalarına destek vereceklerini ve Ramazan ayı dolayısıyla sosyal yardım projeleri gerçekleştirme kararı aldıklarını belirttiler.

Genç BESİAD üyeleri ayrıca gençlerin Bodrum hakkında düşünce ve projelerini dinlemek için her zaman hazır olduklarını da dile getirirken, Genç BESİAD başkanı Mehmet Engin Yıldızhan, “Bodrum değerlerine değer katacağını düşündüğü projeleri olan gençlere kapımız her zaman açık. Doğru ve mantıklı projeler konusunda fikir birliği yapıldığı takdirde her koşulda destek vermeye hazırız” dedi.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.