Genç güreşçiden Vali’yi ziyaret

Genç güreşçi Derya Kayar, Muğla Valisi Amir Çiçek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu da Güreşçi Derya Kayar’a eşlik etti.Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali...

Genç güreşçiden Vali’yi ziyaret

Genç güreşçi Derya Kayar, Muğla Valisi Amir Çiçek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu da Güreşçi Derya Kayar’a eşlik etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Çiçek: “Başarılı sporcularımızla gurur duyuyoruz. Gençlerimizin yeteneklerini geliştirmeleri ve potansiyellerini kullanmaları için herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır. Gençlerimizin spora yönlenmesi, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına yardımcı olur. Genç sporcumuzun başarısının Türkiye sınırlarını aşacağını umuyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Vali Çiçek, Genç sporcu Derya Kayar’dan bundan sonraki şampiyonalarda şampiyon olacağına dair söz aldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, başarılı ve yetenekli sporcuları her anlamda desteklediklerini belirtti.

48 kiloda güreşen ve Güreş Antrenörü Ayhan Deniz tarafından çalıştırılan Derya Kayar, Yalova’da yapılan Genç Kadınlar Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olarak Milli takıma seçildi.

Genç sporcu Derya Kayar’a tablet, eşofman takımı, satranç takımı ve kitap hediye edildi.

Bu haber toplam 159 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.