Genç Girişimciler ev sahipliği yapacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Bölge Toplantısı, 12-13 Haziran tarihlerinde Milas’ta yapılacak.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde...

Genç Girişimciler ev sahipliği yapacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Bölge Toplantısı, 12-13 Haziran tarihlerinde Milas’ta yapılacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren Muğla Genç Girişimciler İcra Komitesi (GGİK) aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Her toplantıyı bir başka ilçede yapmaya özen gösteren GGİK Yönetimi, bu kez Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) ev sahipliğinde toplandı.

Ege bölgesi bünyesinde illerin ev sahipliğinde gerçekleştirilen bölge toplantılarının bir sonraki durağı Muğla olacak. 12-13 Haziran tarihlerinde MİTSO ev sahipliğinde yapılacak bölge toplantısı hakkında görüş alışverişinde bulunan GGİK yönetimi, gerçekleştirilecek program hakkında görüş alışverişinde bulundu. İcra komitesine seçilmemiş olan kurul üyelerinin de organizasyon ve çalışmalar hakkında görüşlerinin son derece değerli olduğu vurgusunun yapıldığı toplantıda, tüm kurulun bir araya geleceği bir çalışma karar alındı.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.