Genç girişicimler Bodrum’a katkı sağlıyor

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (Junior Chamber International-JCI) Bodrum Şubesi 2014 dönem Başkanı Şerife Yasemin Öz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Mutlu Köse, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.18-40...

Genç girişicimler Bodrum’a katkı sağlıyor

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (Junior Chamber International-JCI) Bodrum Şubesi 2014 dönem Başkanı Şerife Yasemin Öz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Mutlu Köse, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

18-40 yaş arası genç girişimci ve profesyonellerin oluşturduğu, dünyada 128 ülkede 5 binden fazla şube ve 200 binden fazla aktif üyesi bulanan JCI’in Bodrum Şubesi Başkanı Şerife Yasemin Öz ziyaretle ilgili olarak şu bilgileri verdi; “Genç Girişimciler olarak yapmak istediğimiz projelerimizi Başkanımızla paylaştık. JCI Bodrum’un katkılarıyla 28 Şubat Cuma günü Suzan Kardeş’in ‘Biz Bize’ isimli Yeşilçam şarkılarından oluşan gösterisi düzenlenecek. Bu gösteriden elde edilecek gelirin tamamı Kaymakamımızın önereceği bir okula yardım olarak kullanılacak. İkinci öğretim döneminde okullarda öğrencileri atık yağ konusunda bilinçlendirmek için çevre mühendislerinin de destekleriyle eğitimler verilmesi için Başkanımızdan talepte bulunduk. Başkanımız bu çalışmayı belediye ile birlikte ortak yürütebileceğimizi söyledi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca 19-21 Eylül tarihleri arasında JCI Türkiye 2014 Genel Kurulu’nun Bodrum’da yapılması için çalışıyoruz. Yaklaşık 350 kişinin katılacağı Genel Kurul’un Bodrum’a ve Bodrum turizmine katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Çünkü Genel Kurul için Bodrum’a gelecek olan JCI üyeleri içinde bir hafta kalmayı düşünenler de var” dedi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.