Genç Erkeklerde Milas Şampiyon

2013-2014 Voleybol Sezonu Genç Erkekler İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Bu kategoride Milas Belediyespor şampiyonluğu elde etti.Türkiye Voleybol Federasyonunun programı çerçevesinde 4 takımın katıldığı Genç Erkekler...

Genç Erkeklerde Milas Şampiyon

2013-2014 Voleybol Sezonu Genç Erkekler İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Bu kategoride Milas Belediyespor şampiyonluğu elde etti.

Türkiye Voleybol Federasyonunun programı çerçevesinde 4 takımın katıldığı Genç Erkekler Ligi Voleybol müsabakaları sona erdi. Çift devreli lig usulüne göre oynanan müsabakalar sonucunda Milas Belediye Spor Kulübü birinci olurken, aynı puanla Marmaris Belediye Spor ikinci, Fethiye Belediye Spor üçüncü ve Muğlaspor dördüncü oldu.

Son yılların en çekişmeli liglerinden birisi yaşanırken, Genç Erkekler liginde sonuçlar en son maça kadar devam etti. Birinciliğin averajla belirlendiği Voleybol genç erkekler liginde şampiyon olan Milas Belediyespor, 23-27 Nisan 2014 tarihleri arasında yeri daha sonra belli olacak grup maçlarında Muğla’yı temsil edecek.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.