Genç dalgıç yaşam savaşını kaybetti

Marmaris ilçesinde, meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi gören genç, 9 günlük yaşam savaşını kaybetti.Marmaris’in İçmeler Mahallesi’nde 2 Ağustos 2014 tarihinde bir otomobille...

Genç dalgıç yaşam savaşını kaybetti

Marmaris ilçesinde, meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi gören genç, 9 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Marmaris’in İçmeler Mahallesi’nde 2 Ağustos 2014 tarihinde bir otomobille motosikletin çarpıştığı kazada ağır yaralanan dalgıç Anıl Gümüş (24), Özel Marmaris Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alındı. 9 gündür kafa travması teşhisiyle yoğun bakımda tedavisi süren Gümüş’ün bu sabaha karşı durumu kötüleşti. Kalbi duran Gümüş’e hastanede doktorları müdahale etti. Kalbi duran Gümüş,tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Genç dalgıcın cenazesi ailesi tarafından hastaneden alınarak toprağa verilmek üzere memleketi İzmit’in Gölcük İlçesi’ne götürüldü. Genç yaşta geçirdiği trafik kazası sonra yaşama veda eden Anıl Gümüş’ün Marmaris’te dalış eğitmenliği yaptığı ve çevresi tarafından çok sevilen bir kişi olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.