Genç Çiftçi Projesinde İlk Adım Atıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Genç Çiftçi Projelerine verdiği destekler hayata geçiyor. Muğla İlinde onaylanan 182 projeden 110 proje büyükbaş hayvancılık, 18 proje küçükbaş...

Genç Çiftçi Projesinde İlk Adım Atıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Genç Çiftçi Projelerine verdiği destekler hayata geçiyor. Muğla İlinde onaylanan 182 projeden 110 proje büyükbaş hayvancılık, 18 proje küçükbaş hayvancılık, 54 proje ise arıcılık ile ilgili olup, bu konuda çalışmalar hızla devam ediyor.

İlk olarak Muğla İli Seydikemer İlçesinde projeleri tamamlanan üç genç çiftçiye hayvanları törenle teslim edildi. 80 adet ivesi koyunu ve 40 adet mor karaman koyunu teslim alan çiftçilerin memnuniyeti yüzlerinden okundu. Törene İl Müdürlüğünden Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Mehmet İdar, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdür Vekili Cengiz Özdemir ve Seydikemer İlçe Müdürü Engin Maraşlı ile birçok sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı. Seydikemer İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Engin Maraşlı ilçelerinde genç çiftçilere verilen desteklerin mutluluk verici olduğunu ve tüm projelerin destekçisi ve takipçisi olacaklarını, projenin hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.