Genç Çiftçi Projesi tanıtıldı

Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan’ın öncülüğünde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü  Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Ali Erdoğan ve Şube Personeli, 66 Mahalleme Muhtarına Çiftçi Birlikleri ve Genç...

Genç Çiftçi Projesi tanıtıldı

Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan’ın öncülüğünde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü  Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Ali Erdoğan ve Şube Personeli, 66 Mahalleme Muhtarına Çiftçi Birlikleri ve Genç Çiftçilerimize Destekleme hakkında bilgi verildi.

Toplantının açılışında konuşan Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan;  "Sürecin kısa olması sebebi ile böyle bir toplantıyı gerçekleştirdik. Süre uzun olsaydı her mahallede konu ilgili detaylı bilgilendirme yapabilirdik. Sadece bu konuya bakacak olan İlçe Müdürlüğümüzde konu ile ilgili İlçe Proje Yürütme Birimi Kurduk. Genç Çiftçilerimiz detaylı bilgiyi buradan alabilecekler. Gerekli tedbirlerimizi aldık. Çiftçilerimizin konu hakkında bilgilendirilmesi gerekiyor. Burada görev sizlere düşüyor muhtarlarımız." dedi.

İlçe Genç Çiftçi Proje Yürütme Birimi Personeli Kemal Özkul tarafından proje ile ilgili olarak yapılan sunumun ardından katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.