Genç Bayanlar Voleybol Turnuvası sona erdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında organize edilen Genç Bayanlar Voleybol Turnuvası sona erdi.Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği...

Genç Bayanlar Voleybol Turnuvası sona erdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında organize edilen Genç Bayanlar Voleybol Turnuvası sona erdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği Genç Bayanlar Voleybol Turnuvası 17-18 Mayıs tarihleri arasında düzenlendi. Heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada 1’inci Bodrum İhtisasspor oldu. Turnuvanın 2’incisi Milas Belediyespor, 3’üncüsü Muğla Büyükşehir Belediyespor, 4’üncüsü de Fethiye Belediyespor oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Turnuvaya katılan takımlar ve özellikle antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Bu tür turnuvaların sporcuların gelişimine katkı sağladığını düşünerek, belirli gün ve haftalarda bu tür spor aktivitelerini organize etmeye devam edeceğiz.”

Genç Bayanlar Voleybol Turnuvası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Törene katılan, Voleybol İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Devrim Karakuş ve  Düğerek Mahalle Muhtarı Mehmet Ortayol tarafından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.