Genç Batuhan’ın ölümü yasa boğdu

Yatağan ilçesi Turgut Mahallesinde 19 yaşındaki genç, annesi ve babası tarafından yatağında ölü bulunurken, 21 yaşındaki ablası gıda zehirlenmesi şüphesiyle Milas Hastanesine sevk edildi.Edinilen  bilgiye göre, Turgut...

Genç Batuhan’ın ölümü yasa boğdu

Yatağan ilçesi Turgut Mahallesinde 19 yaşındaki genç, annesi ve babası tarafından yatağında ölü bulunurken, 21 yaşındaki ablası gıda zehirlenmesi şüphesiyle Milas Hastanesine sevk edildi.

Edinilen  bilgiye göre, Turgut Mahallesi’ndeki evlerinde akşam yemeğinde balık yedikleri öğrenilen  İsmail ve Hümayun Öztemel ile çocukları Batuhan(19) ile Hurşide(21), yemeğin ardından uyudu. Sabah kalkan anne ve baba, çocukların odasına gittiğinde, oğulların yatakta hareketsiz yattığını, kızlarının ise rahatsızlandığını fark etti.  Ailenin çağırması üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Batuhan Öztemel’in öldüğünü belirledi. Ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Hurşide Öztemel ise Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Batuhan Öztemel’in cenazesi, cumhuriyet savcısının Yatağan Devlet Hastanesi morgunda yaptığı incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Hastanede tedavisi süren Hurşide Öztemel’in ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Batuhan’ın gıda zehirlenmesinden mi öldüğü Adli tıp raporundan sonra kesinlik kazanacak.

Yatağan’da bir berber dükkânında çalışan Batuhan’ın genç yaşta ölümü ailesini yasa boğarken Yatağan ve Turgut’ta büyük üzüntü yarattı.

Bu haber toplam 125 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.