Genç bankacı toprağa verildi

Bodrum ilçesine bağlı Gündoğan beldesi Kızılburun mevkiinde dalış yaptıktan sonra su yüzüne çıkamayarak hayatını kaybeden genç bankacı toprağa verildi.Önceki gün öğle saatlerinde Gündoğan beldesi Kızılburun mevkiinde...

Genç bankacı toprağa verildi

Bodrum ilçesine bağlı Gündoğan beldesi Kızılburun mevkiinde dalış yaptıktan sonra su yüzüne çıkamayarak hayatını kaybeden genç bankacı toprağa verildi.

Önceki gün öğle saatlerinde Gündoğan beldesi Kızılburun mevkiinde denize dalan ve sabah saatlerinde balıkçıların ağına takılarak cesedi bulunan 27 yaşındaki Okan Karadaş ikindi namazının ardından toprağa verildi. İlk olarak Gündoğanda’ki evinin önüne getirilen Karadaş’ın tabutu bir müddet evinin önünde bekletildi. Ailesine son kez yüzü gösterilen Karadaş dualar eşliğinde Gündoğan belde mezarlığına götürüldü. Karadaş’ın annesi Hatice Karadaş ve babası İbrahim Karadaş çocuklarının acısına dayanamayarak fenalık geçirdi ve yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze törenine, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, Göltürkbükü Belediye Başkanı H. İbrahim Kaynar, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, MHP İlçe Başkanı Asım Başaran ve çok sayıda vatandaş katıldı. Müftü Vekili Durmu Boz’un kıldırdığı cenaze namazı sonrası Okan Karadaş dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.