Genç aşçı bunalımdan kurtulamadı

Fethiye’nin Ölüdeniz Beldesine bağlı Karaağaç köyünde meydana gelen olayda bunalıma giren genç, av tüfeği ile ateş ederek canına kıydı.Ölüdeniz’de bir restoranda aşçılık yapan Bahattin Aykurt (22), sezonun sona ermesinin...

Genç aşçı bunalımdan kurtulamadı

Fethiye’nin Ölüdeniz Beldesine bağlı Karaağaç köyünde meydana gelen olayda bunalıma giren genç, av tüfeği ile ateş ederek canına kıydı.

Ölüdeniz’de bir restoranda aşçılık yapan Bahattin Aykurt (22), sezonun sona ermesinin ardından ikamet ettiği Karaağaç köyüne döndü. Önceden psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen Aykut'un altı ay önce vatani görevini tamamlayıp döndüğü ve daha sonra rahatsızlanınca “Kendine zarar verebilir” raporu verildiği öğrenildi. Yaklaşık 2 ay önce yine bunalıma girip canına kıymak istediği öğrenilen Bahattin Aykurt, evlerinin yakınında av tüfeği ile boğazından vurulmuş vaziyette bulundu. Bunalıma girerek canına kıydığı tespit edilen Bahattin Aykurt’un cenazesi geniş çaplı inceleme ve araştırma için İzmir Adli Tıpa gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken; Köy Muhtarı Mehmet Tınaz “ Üzücü bir olay yaşadık. Av tüfeği ile canına kıymış. Evin 3 çocuğundan tek oğluydu” diye konuştu.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.