GELİ’ye işçi alınacak

Yatağan ilçesinde kadrolu işçi yetersizliği nedeniyle sık sık gündeme gelen Türkiye Kömür İşletmeleri'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Güney Ege Linyitleri İşletmesi (GELİ) Müessese Müdürlüğü’ne 16 kişilik kadrolu...

GELİ’ye işçi alınacak

Yatağan ilçesinde kadrolu işçi yetersizliği nedeniyle sık sık gündeme gelen Türkiye Kömür İşletmeleri'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Güney Ege Linyitleri İşletmesi (GELİ) Müessese Müdürlüğü’ne 16 kişilik kadrolu işçi alımı yapılacak.

Yatağan'da faaliyet gösteren ve kadrolu işçi yetersizliği nedeniyle sık sık gündeme gelen GELİ Müessese Müdürlüğü’ne yaz aylarında yapılan 28 kişilik işçi alımının ardından, 16 kişilik daha kadrolu işçi alınmasına yönelik duyuru İşkur’un resmi internet sitesinden yapıldı.

Yapılması planlanan 16 kişilik kadrolu işçi alımı 4 kategoriden oluşacak. 4 madenci, 4 takograf yardımcısı, 4 kantarcı ve 4 maden teknikeri şeklinde yapılması planlanan alımlar için son başvuru tarihi ise 21 Kasım 2012. Maden teknikeri kadrosuna alınması planlanan 4 kişinin yüksekokul mezunu olması şartı aranırken, diğer kategorilere alınması planlanan 12 kişinin ise lise mezunu olması şart.

Ayrıca, yapılması planlanan işi alımlarına başvuru yapmak isteyenlerin Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan (KPSS) en az 60 puan almış olması şartı aranırken, alımlarda istimlak mağdurlarının yine öncelikli sayılacağı da edinilen bilgiler arasında.

Bilindiği üzere, yaz aylarında yapılan 28 kişilik işçi alımına 2000’in üzerinde başvuru yapılmış, yapılan başvurulardan sadece 28’i işe yerleştirilmişti.

Bu haber toplam 173 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.