Gelişim Hareketi’nin ziyaretleri sürüyor

Muğla merkez, Ula, Yatağan, Dalaman, Datça, Ortaca, Köyceğiz ve Kavaklıdere’de 6500 üyesine hizmet veren Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MUTSO) Mart 2013’te yapacağı seçimlere aday olan Gelişim Hareketi ilçe ve beldelerdeki...

Gelişim Hareketi’nin ziyaretleri sürüyor

Muğla merkez, Ula, Yatağan, Dalaman, Datça, Ortaca, Köyceğiz ve Kavaklıdere’de 6500 üyesine hizmet veren Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MUTSO) Mart 2013’te yapacağı seçimlere aday olan Gelişim Hareketi ilçe ve beldelerdeki üye ziyaretlerini sürdürüyor.

Gelişim Hareketi üyeleri geçtiğimiz günlerde de Köyceğiz ve Ortaca ilçelerini ziyaret etmişti.

Gelişim Hareketi üyeleri ziyaretlerini Kavaklıdere ilçesinde sürdürürken, Gelişim Hareketi’nin başkan adayı Safa Altaş,  “Bölgemizde ki işadamlarımız dünyada marka olmaya başlayan ülkemizin sağladığı gelişmelerle birlikte bu pastadan hak ettiği payı almalıdır. Ancak buna üyelerimizin temsilcisi olan odalar ön ayak olmalı ve ellerini taşın altına koymalıdırlar. Bu konudaki yapacağımız çalışmalar ve çözüm yolları için hazırladığımız projeleri önümüzdeki günlerde kamuoyuna sunarak üyelerimizle paylaşacağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.