Gelişim Hareketi ziyaretleri sürüyor

Muğla merkez, Ortaca, Dalaman, Köyceğiz, Ula, Yatağan ve Kavaklıdere ilçelerinde 6 bin 500 kayıtlı üyesi olan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MUTSP) seçim heyecanı başladı.Mart ayı içerisinde yapılması planlanan oda başkanlığı...

Gelişim Hareketi ziyaretleri sürüyor

Muğla merkez, Ortaca, Dalaman, Köyceğiz, Ula, Yatağan ve Kavaklıdere ilçelerinde 6 bin 500 kayıtlı üyesi olan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MUTSP) seçim heyecanı başladı.

Mart ayı içerisinde yapılması planlanan oda başkanlığı seçimleri öncesinde oluşan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ‘Gelişim Hareketi’ üyeleri Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman’da bulunan oda üyeleri ve esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinleyip projelerini anlattılar. Safa Altaş öncülüğündeki Gelişim Hareketi, ziyaretlerde mart ayı içerisinde yapılacak olan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde destek isteyerek, fikir alışverişinde bulundular. MUTSO Gelişim Hareketi odaya kayıtlı üyelere “Nasıl bir oda istiyorsunuz” sorusunu yöneltti.

Siyasi bir oluşum olmadıklarını vurgulayan Gelişim Hareketi Başkanı Safa Altaş; “Bizim oluşumuzda her görüşten kişi var. Oluşumumuz kesinlikle bir partinin yapılanması, uzantısı değildir. MUTSO’ya yeni kişiler, yeni fikirler gerekiyor. Bir başkanın en fazla iki dönem başkanlık yapması gerekir. Muğla ticaret ve sanayisini geliştirmek için hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. MUTSO’nun başına artık çekirdekten yetişen, sanayici bir kişinin gelmesi gerekiyor. Yapacağımız işleri siyasetten arınarak, açık olarak, aktif bir yönetim ile yapmalıyız. Yapacağımız işleri kimsenin adamı, kimsenin yandaşı olmadan yapmalıyız. Bizler Gelişim Hareketi olarak kimseyi kötülemiyoruz, ancak daha iyi görev yapacağımıza inanıyoruz. MUTSO’nun halka, üyelerine öğreteceği çok şey var. Bunun için yeni yönetim, yeni heyecan lazım! Üyelere yapılacak işlerde danışılması gerekli, bunların yapılması için aktif bir yönetim gerekiyor. Hızlı bir iş akışı olması gerekiyor. Bizler bunları yapabileceğimize inanıyoruz” dedi.

Safa Altaş ile birlikte ilçe ziyaretlerine katılan Gelişim Hareketi heyeti de; “MUTSO’da yaklaşık 50 yıldır sanayici bir başkan görev yapmıyor. Çekirdekten yetişmiş, yanında birçok kişiyi istihdam eden kişilerin başkanlık yapmasının daha doğru olacağını düşünüyoruz. Mevcut yönetim yanında birkaç kişiyi istihdam eden kişilerden oluşuyor Muğla Ticaret ve Sanayi Odası kimsenin yeri, kimsenin arka bahçesi değildir. Siyaset ile mesafeyi koruyarak ticaret yapanları, sanayiciyi düşünerek hareket etmeliyiz. Bazı konular hayata geçireceği zaman sadece yönetime değil üyelere de sormak gerekir” şeklinde konuştular.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.