Gelin kaynanasını oynattı

Ula ilçesine bağlı Karabörtlen köyünde hafta sonu bir düğünde gelinin davul çalarak kaynanası ile damadı oynatması renkli görüntülere sahne oldu.Karabörtlen köyünde yaşayan Mustafa Karadere (26), komşu köy Gölcük’te...

Gelin kaynanasını oynattı

Ula ilçesine bağlı Karabörtlen köyünde hafta sonu bir düğünde gelinin davul çalarak kaynanası ile damadı oynatması renkli görüntülere sahne oldu.

Karabörtlen köyünde yaşayan Mustafa Karadere (26), komşu köy Gölcük’te oturan Hacer Solak (22) ile tanışarak birbirlerine aşık oldular. Gençler hayatlarını birleştirip evlenmeye karar verdi. Çiftin aileleri de razı olunca önce nişan yapıldı ardından düğün günleri kesilip hafta sonu köy meydanında düğün kuruldu. Mustafa ve Hacer Solak çifti düğün gecesi piste çıkarak keyifle dans edip oynamaya başladı. Davetlilerde yuva kuran çiftleri bu mutlu gecelerinde yalnız bırakmamak adına piste onlara eşlik etti. Beyaz gelinlikle piste oynayan Hacer Solak bir ara davulcunun elinden davulu kaptığı gibi soluğu kaynanası Ayşe Karadere’nin yanında aldı. Kaynana gelini karşısında davulla görünce önce biraz şaşırdı ancak daha sonra gelininin kendisine jest yaptığını düşünerek ellerini havaya kaldırıp oynamaya başladı. Bir süre kaynanasını oynatan gelin daha sonra piste geri dönerek davul çalmaya devam etti. Damat, bir ara gelini frenlemeye çalıştı ancak gelin davul çalmakta ısrar edince damatta çaresiz ortama ayak uydurup oynamaya devam etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğünde gelin, damat ve davetliler doyasıya eğlendi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.