Gelin-damattan direnişe destek

Bodrum ilçesinde dünya evine giren Gazeteci-Yazar Nur Batur'un oğlu Celal Bora Batur ile Aslı Selen Çalışkan'ın düğününde Gezi Parkı eylemlerine destek verildi.Bitez beldesinde bulunan Ambrosia Otel'de düzenlenen Bora Batur ve...

Gelin-damattan direnişe destek

Bodrum ilçesinde dünya evine giren Gazeteci-Yazar Nur Batur'un oğlu Celal Bora Batur ile Aslı Selen Çalışkan'ın düğününde Gezi Parkı eylemlerine destek verildi.

Bitez beldesinde bulunan Ambrosia Otel'de düzenlenen Bora Batur ve Selen Çalışkan’ın düğün töreninde açılan bez afişler düğüne damgasını vurdu. Bora ve Selen çifti, arkadaşlarının hazırladığı bez afişlere çok şaşırdı. Pankartlarda yazan “Diren Bora, direnince çok güzel oluyorsun Selen” yazıları misafirleri kahkahaya boğdu. Nikah töreninden önce arkadaşları ile bol bol fotoğraf çektiren çift şampanya patlattı.

Düğün törenine, İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi David Reddaway, Lüksemburg’un Ankara Büyükelçisi Arlette Conzemius, Türkiye’nin Lüksemburg Büyükelçisi Celalettin Kart, Yeni Zelanda'nın Ankara Büyükelçisi Taha Macpherson, işadamları, sosyetenin ünlü isimleri ve sanat camiasından yaklaşık 250 kişi katıldı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bora Batur ve Selen Çalışkan, Taksim Gezi parkında olmadıkları için üzüntü duyduklarını ifade ederek, “Diren Taksim, keşke bizim bu mutluluğumuz gibi olsa Türkiye” dedi. Ardından nikah masasına gelen çift ailesi ile birlikte dans etti. Nikah memuru Gürses, çiftin nikahını kıydıktan sonra Türk bayrağı hediye etti. Bez afişleri otelin terasına asan çift görkemli bir düğün ile dünya evine girdi.

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.