Gelin arabasıyla mazot hırsızlığı

İstanbul’dan çaldıkları otomobili gelin arabası gibi süsleyip Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir kamyondan mazot çalan 2 kişi, polisin takibi sonucu yakalandı.İddiaya göre, cezaevi firarisi Ş.Ö. (21) ile hırsızlık suçundan...

Gelin arabasıyla mazot hırsızlığı

İstanbul’dan çaldıkları otomobili gelin arabası gibi süsleyip Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir kamyondan mazot çalan 2 kişi, polisin takibi sonucu yakalandı.

İddiaya göre, cezaevi firarisi Ş.Ö. (21) ile hırsızlık suçundan aranan A.K., İstanbul’dan çaldıkları 34 EM 4844 plakalı otomobille Fethiye’ye geldi. Otomobili gelin arabası gibi süsleyerek “Evleniyoruz” yazısı asan zanlılar, Fethiye’de önceki gece Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde 48 H 5600 plakalı kamyondan mazot çaldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, kamyondan gelin arabasıyla yaklaşıp mazot çalarak kaçan 2 kişiyi takibe aldı. Olay yerine yakın olan 667. Sokak’ta bulunan otomobilde yapılan aramada uyuşturucu madde de bulunurken, polis Ş.Ö. ve A.K’yi gözaltına aldı. Hırsızlıktan arandığı ortaya çıkan A.K’nin F.K. ismi ile sahte ehliyet kullandığı ve kendisini F.K olarak tanıttığı öğrenildi. 2 zanlı, “otodan mazot hırsızlığı, 6136 sayılı Kanun’a muhalefet, uyuşturucu madde bulundurmak, sahte kimlik kullanmak, iş yeri ve ev hırsızlığı” suçlarından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis, gelin arabası haline getirilen otomobili ise İstanbul’dan gelen sahibi Halil İbrahim Yatır’a teslim etti.

Bu arada Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, son bir hafta içinde A.A. ve A.A.’yı da çaldıkları mazotu satarken yakaladı. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.