Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Kötekli’deki olayları değerlendirdi: “Emniyet ve istihbarat daha hassas çalışmalı”

***Partisinin Muğla İl Başkanlığı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Muğla'da işlenen iki cinayet olayıyla ilgili olarak, Kötekli Mahallesi için özel çalışmalar...

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Kötekli’deki olayları değerlendirdi:  “Emniyet ve istihbarat daha hassas çalışmalı”

***Partisinin Muğla İl Başkanlığı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Muğla'da işlenen iki cinayet olayıyla ilgili olarak, Kötekli Mahallesi için özel çalışmalar yapılması gerektiğini savunarak, “Burada emniyet ve istihbarat çok daha hassas çalışmalı” dedi.

***Kötekli’deki sorunun çözümü noktasında bir an önce öğrenci yurtlarının yapılması gerektiğine dikkat çeken Özdağ, “Devlet iyi okullar yapmadığı için bu eğitimdeki eksikliği gören FETÖ, okullar ve yurtlar açarak kirli emellerine ulaşmak istedi” dedi.

Sinem Karakaya

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, partisinin Muğla il binasını ziyaret ederek Menteşe’deki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Muğla’nın turizmde Türkiye’de Antalya’dan sonra ikinci göz bebeği olduğunu ifade eden Özdağ, son zamanlarda Muğla’da yaşanan olaylara dikkat çekerek, “Muğla’da kurumlardan STK’lara kadar herkes uyumlu bir şekilde çalışarak Kötekli Mahallesi için özel bir çalışma yapılmalı” dedi.

"EMNİYET KÖTEKLİ'DE DAHA HASSAS ÇALIŞMALI"

Ziyarette Muğla'da bayram sabahı öldürülen Zeynep Şenpınar ile geçtiğimiz hafta meydana gelen Pınar Gültekin cinayetine yönelik açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, “Muğla hassas bir şehir. Muğla turizm kenti. Türkiye’nin Antalya’dan sonraki ikinci göz bebeği. Aynı zamanda üniversite şehri Muğla. Burada emniyet ve istihbarat çok daha hassas çalışmalı. Muğla’nın valileri, kaymakamları, emniyet müdürleri özel seçilecek. Muğla aynı zamanda tarımın kenti. Bunun için herkes birbiriyle uyumlu çalışacak. Valiler, kaymakamlarla, emniyet müdürleri sivil toplum kuruluşlarıyla, onun yanında partilerle çok uyumlu çalışılmalı. Özellikle muhtarlarla uyumlu çalışılmalı. Kötekli çok iyi incelenmesi gereken bir mahalle. Kötekli’deki problem şu, öğrencilerin iç içe, beraber kocaman kampüs gibi bir alanda yaşamaları. Ben üniversitede hoca iken, bazı örgütlerin kız çocuklarını hikayeleri üzerinden kandırarak, örgüte dahil ettiklerini tespit etmiştim. Bununla ilgili çalışmalar yapmıştık. Bu örgütlerle ilgili ciddi mücadele etmek lazım. Bunun için Kötekli ile ilgili özel çalışma yapılması gerekiyor” dedi.

“DEVLET İYİ OKULLAR YAPAMADIĞI İÇİN FETÖ OKUL VE YURTTLAR YAPTI”

Bu mücadele kapsamında bir an önce öğrenci yurtlarının yapılması gerektiğine dikkat çeken Özdağ, “Devlet iyi okullar yapmadığı için bu eğitimdeki eksikliği gören FETÖ, okullar ve yurtlar açarak kirli emellerine ulaşmak istediler. Türkiye'yi yönetenlerin büyük ihmalleri var. Yurt yok, evler çok pahalı. Muhafazakâr ailelerin çocukları FETÖ yurtlarını tercih etti. Sonra da bizim çocuklarımızı çaldılar. Hükümet, yap-işlet- devret modeliyle yurt yapmalarına izin verdi. İzmir, Aydın, Manisa ve Muğla’nın çok ciddi yurt ihtiyacı var. Devlet ihtiyaçlar malzemesini ehem ve mühimle halledecek. Önceliğiniz çocuklara yurt hazırlamak. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumlarının yapmış olduğu bütün yurt ihalelerinin gözden geçirilmesi gerekir. Kötü yollara düşürülmek istenen çocuklarımız var. Devlet, bu konuda duyarlı olacak” dedi.

“EBEVEYNLER ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÇOCUKLARINI ZİYARET ETSİN”

Ebeveynlere de seslenen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, “Çocuklarınızı üniversite okuduğu şehirde ziyaret edin. Anne-babalara sesleniyorum; lütfen, çocuklarınız üniversiteyi kazandıktan sonra ara sıra çocuklarınızı ziyaret edin. Çocuklarınızın kaldıkları yerleri görün. Çocuklarımız 18 yaşına giriyor evet belki özgür olmak isteyecler fakat hangi şehirdeler, hocaları kim bunları veliler bilsin. Veliler duyarlı olmalı ama devlet daha çok duyarlı olmalı” dedi.

Bu haber toplam 161 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.