Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ: “Adalet ve Kalkınma Partisi ‘Eh İşte’ hükümetidir”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, parti il binasını ziyaret etmek için Muğla’ya geldi. Menteşe’deki görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen Özdağ, iktidarı eleştirdi, “Adalet ve Kalkınma...

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ:  “Adalet ve Kalkınma Partisi ‘Eh İşte’ hükümetidir”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, parti il binasını ziyaret etmek için Muğla’ya geldi. Menteşe’deki görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen Özdağ, iktidarı eleştirdi, “Adalet ve Kalkınma Partisi, geçmişteki hükümetlere göre ‘Eh İşte’ hükümetidir” dedi ve Gelecek Partisi’nin ‘Vay be!’ sistemini kurmak için yola çıktığını vurguladı.

Sinem Karakaya

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla Muğla’ya geldi. Gelecek Partisi Muğla İl Başkanlığı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Özdağ, iktidarı eleştirdi, “Türkiye, bir kişinin yönettiği sistemden büyüktür. Adalet ve Kalkınma Partisi, geçmişteki hükümetlere göre ‘Eh İşte’ hükümetidir! Avrupa’ya bakıldığında Türkiye, çok zayıf gözüküyor! Gelecek Partisi’yle ‘Vay be!’ sistemini kurmak için yola çıktık. ‘Eh işte!’ hükümeti olmayacağız. Herkesin ‘Helal olsun!’ diyeceği bir hükümet olacağız!” şeklinde bir konuşma yaptı.

“SİYASETE YENİ BİR DİL GETİRECEĞİZ”

Gelecek Partisi Muğla İl Başkanlığı binasında konuşma yapan Özdağ, “Muğla il binamızı tuttuk. Muğla ile ilgili tüm problemleri dile getireceğiz. Muğla’nın alt yapıdan üst yapıya, sosyal meselelerden ekonomik meselelere, şehircilikten mimarisine kadar tüm problemlerini dile getireceğiz. Muğla'da yapıcı ve inşa edici bir muhalefet olacağız. Siyasete yeni bir dil getireceğiz. Kavga dili değil, sevgi dili ile hoşgörü sağlayacağız. Terörle arasına mesafe koyan her parti, Türkiye'nin partisidir. Gelecek Partisi yedi buçuk ay önce kuruldu. Ülkemizin 67 ilinde örgütlendik, bu sayı bayrama kadar 70 il başkanımıza çıkacak. Ülke genelinde 310 ilçede örgütlendik. Bu örgütlenmelerin hepsinin binası ve tabelası var. Hedefimiz Eylül ayının ilk haftasında ilk kurultayımızı yapmak olacak. Türkiye'nin yeni bir partiye ihtiyacı var. Bunlardan biri Gelecek Partisi. Bugün Cumhur ittifakına oy verenlerin memnuniyetsizliklerini görüyoruz. Toplumsal talepleri karşılayamıyorlar. Adalet ve Kalkınma Partisi toplumsal talepleri karşılayamıyor. Dini araçsallaştırarak ayakta kalmaya çalışıyorlar. Gündem değiştiriyorlar, algı yaratıyorlar. Her geçen gün kan kaybediyorlar" anlatımı ile Türkiye'nin ekonomik durumu ve işsizlik konularını eleştirdi.

MİLLET SANDIKTAN KORKMUYOR”

“Millet sandıktan ve televizyondan korkmuyor” diyen Özdağ, “Her partili partisinden şikâyetçi! Sürekli başarısızlık umutları tüketiyor. Anketler ise doğruyu göstermiyor. Anketler manipüle ediliyor. Diğer yandan ise vatandaş, düşüncelerini söyleyemiyor. Vatandaş, devlet sopasını, iktidar havucunu ve FETÖ karasını çalma korkusu ile iş, aş derdine düştü. İktidar kendisini sorgulatmamak istiyor. Millet de sorgulamaktan yana ve iki yerde korkmuyor! Bir televizyonların karşısında korkmuyor, bir de sandıkta korkmuyor. Bunu 31 Mart'ta gördük. İktidar yapmış olduğu kanuni düzenlemelerle yasakları arttırıyor. Yolsuzluk, yasaklar ve yoksulluk arttı" diyerek ‘Çoklu Baro’ sistemini eleştirdi ve iktidarın Türkiye'yi kamplaştırdığını söyledi.

MEDYAYI ELE GEÇİRDİLER. YARGIYI SUSTURMAK İSTİYORLAR”

Sosyal medya ile ilgili de eleştiri yaparak, “Medyayı ele geçirdiler. Yargıyı susturmak istiyorlar” diyen Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Son olarak sosyal medyanın alanı daraltılmak isteniyor. Bunlar diplomasi ve uzlaşı ile yapılır. Türkiye'de milyonlarca kişi sosyal medya kullanıyor. Tüm sosyal medya fenomenleri oradalar. Tutku haline dönüşen bir yapıyı daraltmak istiyorlar. Tüm alanları ellerine geçirdiler. Şimdi sırada sosyal medya var. Çok sesliliği ortadan kaldırmak istiyorlar. Türkiye kişi devleti olamaz. Türkiye millet devleti olmalı. Devlet kurumlarında her düşünceden insanın olduğu bir Türkiye özlemi içindeyiz. Türkiye artık yönetilemiyor. Altın ve dolar fiyatları felaket. Ülkemiz biraz daha esir hale dönüştürülüyor. Bağımsızlığımız borçlar nedeniyle tehlikede! Erken seçim olursa Türkiye kötü yönetim zaafiyetinden kurtulacak. Türkiye derhal erken seçime gitmelidir” dedi.

“SENEYE SEÇİMLER GELECEK VE BUNLARIN HESABI SİZDEN SORULACAK”

Özdağ konuşmasının son bölümünde, "Örgütlenmemizi tamamlayarak, tüm engellerin üstesinden geleceğiz. Tüm görüşmelerimizi yaptık. A,B ve C planımız var. Seçime gireceğiz ve kazanacağız. İktidara geldiğimizde’ Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ ni kaldıracağız. Parlamenter sisteme geçeceğiz. Tercihli sistem gelsin istiyoruz. Türkiye her zaman sandıkla, hukukla yönetilecek. Bürokratlara sesleniyorum. Siyasilerin hukuk dışı talimatlarını dinlemeyin. Seneye seçimler gelecek ve bunların hesabı sizden sorulacak. Çocuklarınıza torunlarınıza kötü işler bırakmayın" anlatımı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Ahmet Davutoğlu ile açık oturuma davet etti.

“SEÇİMLERİ YAPTIRMAYACAK OLANLAR ANNELERİNİN KARINLARINDAN HENÜZ DOĞMADI”

İktidara geldikleri takdirde Türkiye’yi hukuk ve şeffaflıkla yöneteceklerini söyleyen Özdağ, “Daha önce seçimlerde ne yapar ederler hile yaparlar seçimleri kazanılar diyorlardı. Şimdi de ne yapar ederler seçimleri yaptırmaz diyorlar. Türkiye’de seçimleri yaptırmayacak olanlar annelerinin karınlarından henüz doğmadı. Türkiye her zaman sandıkla yönetilecek. Sandık yetmez, onunla beraber hukuk ve şeffaflıkla yönetilecek. Açıklığın olduğu rejimin adı demokrasidir. Ben yaptım oldu demokrasi değildir. Ortak akla inanıyoruz. Cumhuriyetimizin kazanımlarını kaybetmeyeceğiz. Millete kurban muamelesi yapamazsınız. Gelecek Partisi büyük bir şevkle yoluna devam edecek. Gelecek Partisi, korkusuzların partisi. Eğitimde fırsat eşitliğinin olduğu, gelir dağılımında adaletin olduğu, hukukun adaletle buluştuğu bir ülke hayal ediyoruz. ” şeklinde konuştu.

İL BAŞKANI KAYAMAN:“BİZ İKTİDARA KOŞAN BİR PARTİYİZ”

Muğla’da sevgi ve hoşgörülü bir parti olacaklarına dikkat çeken Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, “Genel Başkan Yardımcımız il binamızı ziyaret etmek için Muğla’ya geldi. Muğla ile ilgili partimizin, halkımızın sorunlarını dinleyecek. Muğla’nın gözü kulağı olacağız. Benim mesleğim mimarlık olduğu için proje insanıyım. Biz iktidara koşan bir partiyiz. İktidar olduğumuz zaman yapabileceğimiz işleri, mevcut yönetimin yapması gerektiği şeyleri biz zaman zaman yerine getireceğiz. Biz sevgi ve hoşgörülü bir parti olacağız. Kapımız herkese açık” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 216 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.