GELECEK PARTİSİ ATAMALARI YAPILDI

Gelecek Partisi Olağan İl Yönetim Kurulu toplantısı İlçe Başkanlarının katılımıyla yapıldı.Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun onayı ile Teşkilat Başkanı Selim Temurci tarafından görevlendirilen Fethiye ilçesine...

GELECEK PARTİSİ ATAMALARI YAPILDI

Gelecek Partisi Olağan İl Yönetim Kurulu toplantısı İlçe Başkanlarının katılımıyla yapıldı.

Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun onayı ile Teşkilat Başkanı Selim Temurci tarafından görevlendirilen Fethiye ilçesine İş İnsanı Sadet KANSIZ, Milas ilçesine Milas Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Üyesi Murat Sodra’nın yetki belgelerini İl Başkanı Selahattin Kayaman verdi.

İl Başkanının yapmış olduğu açıklamada Muğla’da 7 ilçe başkanlığının görevlendirildiğini, Dalaman İlçe Kongresinin yapıldığını, pandemi nedeniyle ara verilen ilçe kongrelerinin 2021 Mart ayına kadar yapılacağını açıkladı. Başkan Kayaman, pandemi sürecinde hizmet sektöründe çalışanların sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi. Kayaman, esnafa verilen 3 aylık yardımların yeterli olmayacağı vergi, SSK-Bağkur ve banka kredileri ödemelerinin faizsiz olarak 6 ay ötelenmesi konusunu dile getirdi.

Emirhan Arslan

Bu haber toplam 192 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.