Geleceğin şampiyonları

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü projesi kapsamında Muğla tenis Kulübü ve Balarısı Kreşi'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği "Raket Tutan Minik Eller" projesinde yer alan miniklere Başarı Belgeleri ve Madalyaları...

Geleceğin şampiyonları

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü projesi kapsamında Muğla tenis Kulübü ve Balarısı Kreşi'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği "Raket Tutan Minik Eller" projesinde yer alan miniklere Başarı Belgeleri ve Madalyaları verildi.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Teniz Kulübü Kortlarında gerçekleştirilen Törene Vali Vekili Necmi Kurt, İl Garnizon Komutanı Kur.Alb.Fevzi Kurşun ve Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhannetin Hacıcaferoğlu katıldı. Açılış konuşmasını yapan Muğla Tenis Kulübü Başkanı ve Tenis Antrenörü Seyhan Heb, proje ile küçük yaşlardan itibaren tenis sporunu sevdirmeyi amaçladıklarını söyleyerek, “Balarısı Kreşi ile ortaklaşa iki buçuk yıl gibi uzun süren güzel bir proje gerçekleştirdiklerini belirterek destekleri nedeni ile Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Törende bir konuşma yapan Muğla Vali Vekili Necmi Kurt ise “Öncelikle buraya gelip çocuklarını spora teşvik eden anne ve babaları kutlamak gerekiyor. Sporun önemini küçük yaşlardan itibaren çocuklarımıza kavratmalıyız” dedi.

Konuşmaların ardından proje kapsamında tenisi öğrenen 36 minik sporcuya ödülleri ve başarı belgeleri verildi. Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu başarılı minik tenisçilere şeker ve çikolatadan oluşan paketler dağıttı.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.