Geleceğin kaptanlarına moral takviyesi

Deniz Ticaret Odası  Bozburun Çok Amaçlı Lisesi’nde  öğrencilerin motivasyonunu arttırmak için barbekü partisi düzenlendi.Marmaris Deniz Ticaret Odası katkıları ile geçtiğimiz hafta sonu Bozburun DTO  Çok Amaçlı...

Geleceğin kaptanlarına moral takviyesi

Deniz Ticaret Odası  Bozburun Çok Amaçlı Lisesi’nde  öğrencilerin motivasyonunu arttırmak için barbekü partisi düzenlendi.

Marmaris Deniz Ticaret Odası katkıları ile geçtiğimiz hafta sonu Bozburun DTO  Çok Amaçlı Lisesinde  barbekü partisi düzenlendi. Öğrencileri motivasyonunu arttırmak için yapılan etkinliğe, Marmaris Kaymakamı  Ali Galip Saral ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Marmaris Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı hasan Mengi,  Marmaris  Liman Başkanı Burak Okçu, Marmaris Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Mete Çağla ,  İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Cafer Öz,  Bozburun Belediye Başkanı Cemil Şener, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler enstrümanlarınları ile şarkılar söylerken hem eğlendiler hem de eğlendirdiler.

Toplu olarak okulun merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından  bu tarz etkinliklerin geleneksel hale getirileceği ifade edildi.

Okul Müdürü Halit Ural, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “ilk kez böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Ama bundan sonra geleneksel hale getirmek istiyoruz. Deniz Ticaret Odası ve okul aile birliğinin birlikte hazırladığı bu etkinlik bizim için çok önemli bir deneyim oldu” dedi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.