GEKA’dan uyarı

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) yetkilileri, proje danışmanlığı adı altında faaliyet gösteren kurum, kuruluş, özel firma veya kişilerle bir bağlantılarının bulunmadığını açıklayarak vatandaşları uyardılar.GEKA’dan...

GEKA’dan uyarı

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) yetkilileri, proje danışmanlığı adı altında faaliyet gösteren kurum, kuruluş, özel firma veya kişilerle bir bağlantılarının bulunmadığını açıklayarak vatandaşları uyardılar.

GEKA’dan yapılan uyarı açıklamasında şöyle denildi: “Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), 5449 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş ve Kalkınma Bakanlığı koordinasyonunda Aydın, Denizli ve Muğla illerinde faaliyet gösteren bir kamu kurumudur. Tüm destek süreçlerini ilgili mevzuat kapsamında gerçekleştiren Ajansın, proje danışmanlığı adı altında faaliyet gösteren kurum, kuruluş, özel firma veya kişilerle herhangi bir bağlantısı ve/veya anlaşması bulunmamaktadır.

Ajansın 30 Ocak 2014 tarihinde ilan ettiği ve başvuru süreci devam etmekte olan Yenilikle Dönüşüm ve Çevre Mali Destek Programları hakkındaki tüm bilgi ve dokümanlar Ajansca ücretsiz sağlanmakta olup, programlar hakkında bilgi talep eden vatandaşlarımız Ajansın Denizli'deki Merkezi ile Aydın ve Muğla'da bulunan Yatırım Destek Ofislerini ziyaret ederek veya uzmanlarımıza telefon/mail ile ulaşarak istedikleri tüm bilgi ve belgeleri temin edebileceklerdir.

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) personeli olduğunu veya Ajansla anlaşması bulunduğunu beyan ederek, Ajans adına sağladıkları bilgi ve belgeler karşılığında bedel talep eden kişilere itibar edilmemesini önemle bildiririz.”

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.