Gece eğlencesine ücretsiz konaklama hizmeti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde turizm sezonun sonuna gelinirken bazı restoranlar müşterilerine farklı alternatifler sunarak turizmin kış sezonunda da sürdürmeyi hedefliyor.Dünyaca ünlü Kızkumun'un bulunduğu Orhaniye mahallesinde...

Gece eğlencesine ücretsiz konaklama hizmeti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde turizm sezonun sonuna gelinirken bazı restoranlar müşterilerine farklı alternatifler sunarak turizmin kış sezonunda da sürdürmeyi hedefliyor.

Dünyaca ünlü Kızkumun'un bulunduğu Orhaniye mahallesinde deniz ve doğa ile iç içe bulunan Cennet Marin Hotel Restaurant , farklı bir uygulamaya imza attı. Restoran yönetimi turizm sezonunun sona ermesini fırsat bilerek fasıl geceleri düzenlemeye başladı. İlçe merkezine 25 kilometre olması dolayısıyla müşterilerine ücretsiz konaklama hizmeti sunan restoran da fasıl gecesine katılıp eğlenen müzikseverler bu uygulamadan oldukça memnun kaldıklarını belirtti.

Firma yetkilisi Işıl Yıkılmaz, "Yol mesafesinin uzun olmasından dolayı müşterilerimizin güvenliğini tehlikeye atmamak ve turizmin sadece yaz mevsiminde değil kış sezonunda sürdürülebilirliğine katkı sağlamak amacıyla ücretsiz konaklama uygulamamızı başlattık. Fasıl gecesinde eğlenen müşterilerimiz , gece yolculuğu yapmak yerine eşsiz doğa ve denize sıfır otelimizde efsane kızkumunu izleyerek değişik bir gece geçirmiş oluyorlar. Gün geçtikçe uygulamayı duyan ilçe merkezi ve diğer bölgelerden bir çok insan etkinliğimize katılmaya başladı. Olumlu tepkilerle müşteri portfeyimizi genişletmemiz bizleri oldukça mutlu ediyor. Ücretsiz konaklama uygulamasını kış süresince sürdürerek bölgeyi ölü sezonda da hareketli tutmaya çalışıyoruz.diye konuştu.

Cennet Marin ,yaz sezonunda Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray gibi bir çok ünlü sanatçının da uğrak mekanları arasına girmeyi başardı.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.