Gazeller’de robot şenliği

Muğla Valisi Amir Çiçek, Menteşe ilçesine bağlı Gazeller İlk ve Ortaokulu’ndaki TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Robot Şenliği’nin açılışını yaptı. Şenliğe Vali Çiçek’in yanı sıra il protokolü, öğrenciler ve öğretmenler...

Gazeller’de robot şenliği

Muğla Valisi Amir Çiçek, Menteşe ilçesine bağlı Gazeller İlk ve Ortaokulu’ndaki TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Robot Şenliği’nin açılışını yaptı. Şenliğe Vali Çiçek’in yanı sıra il protokolü, öğrenciler ve öğretmenler de katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından açılış konuşmaları yapıldı.

Açılışta konuşan Vali Amir Çiçek: “Sizlerle bugün burada bir arada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz. Ülkemize ve ilimize faydalı bireyler olmaları için elimizden gelen desteği vermeliyiz. Çocuklarımızdan desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimizi ve okul müdürümüzü kutluyorum. Burası ulaşımın dezavantaj olduğu bir bölge. Buna rağmen burada yaşayan vatandaşlarımızın eğitim, kültür, sağlık, ulaşım gibi her türlü sorunlarının çözüme kavuşması için çaba sarf ediyoruz. Huzur ve güvenliğin hakim olduğu bu bölgedeki kalkınma hamlesinin gerçekleşmesi için herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Eğitim kurumlarımızın amacı bilimin ışığında öğrencilerimizi gereken tüm donanımları edindirmek ve vatana, millete faydalı bireyler olarak yetiştirmektir.” dedi.

Gazeller İlk ve Ortaokulu Müdürü Aysel Ayvaz Akarsu ise yaptığı konuşmada okul hakkında detaylı bilgi verdi.

Açılış konuşmalarının ardından öğrenciler tarafından müzik dinletisi ve folklor gösterisi sunuldu.

Vali Çiçek TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Robot Şenliği’nin açılışını yaptıktan sonra stantları tek tek dolaşıp, Gazeller İlkokulu/Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu.

Bu haber toplam 397 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.