Gardens Of Babylon Otel Türkiye Birincisi

Türkiye’nin en iyi 'Beach Resort' ödülünü Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Gardens Of Babylon Otel aldı.27 yaşındaki genç turizmci Oytun Çakır, 2012 yılında aldığı “En gözde Sağlık ve Spa Oteli” ödülünün büyük...

Gardens Of Babylon Otel Türkiye Birincisi

Türkiye’nin en iyi 'Beach Resort' ödülünü Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Gardens Of Babylon Otel aldı.

27 yaşındaki genç turizmci Oytun Çakır, 2012 yılında aldığı “En gözde Sağlık ve Spa Oteli” ödülünün büyük gurur kaynağı olduğunu 2013 yılında Avrupa’nın en iyisi olmayı hedeflediklerini açıkladı. Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır ve oğlu Oytun Çakır 3 yıl önce hayata geçirdikleri gardens babylon projelerinde dünyada en iyi sağlıklı yaşam turizmini yapmayı hedefliyorlar. Yaptıklarının sağlık turizmi olmadığını anlatan Oytun Çakır, yaptıklarının adeta yaşam koçluğu olduğunu da sözlerine ekledi. Basın mensupları ile projelerini paylaşan Çakır ailesi, yeni uygulamaya başladığı “Green Detox” programı, “Raw Food” mutfağı ve “Mo-raterapi” uygulamalarını anlattı.

Bodrum’un Gümüşlük beldesinde bulunan temiz havası, bozulmamış doğası ile dünya trendleri arasında olan Garden’s of Babylon farklı sağlık konsepti ve uzman ekibi ile sağlık turizminde farklı bir hizmet sunuyor. Detoks programından, uzun süreli kilo verme, kilo kontrolü tedavilerine kadar her türlü hizmeti özel olarak 12 ay boyunca sağlıklı yaşama yönelik programlar sunuyor. Çağımızın en önemli sağlık sorunu olarak kabul edilen obezite ile mücadelede ve sağlıklı yaşam konusunda, 2009 yılından beri hizmet veren Sağlıklı Yaşam Merkezi, dünya trendlerine de ayak uydurarak 2013 yılına tamamen yenilenmiş paketleri ile daha kapsamlı devam ediyor. Zayıflama, Doğum Sonrası, Çocuk Obezitesi, Kişiye Özel Zayıflama, Detoks ve Sigara, Alkol, Kilo Alma gibi birçok program, uzman ekip ayrıcalığı ile kişiye özel uygulanıyor. Sağlıklı beslenmeyi dönemsel değil bir yaşam biçimi haline getirmek üzere farklı yöntemler uygulanan merkezde kişiye özel diyet programları; uzman psikologla haftalık toplu terapiler, doğa sporları, yoga, plates, su jimnastiği gibi yoğun spor etkinlikleri ve 3000 m2 MUU SPA merkezinde masajlar ve bakımlarla da destekleniyor. Sağlık Merkezi’ne hem fazla kilolarından kurtulmak isteyenler, hem de şehir temposundan ve yaşam tarzından hafta sonu kaçışlarıyla detoks programına da yoğun talep gösteriliyor. Sağlık Merkezini diğer tesislerden ayıran farkı ise misafirleri denize sıfır konumdaki konforlu odalarında konaklıyor olması.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.