Galatasaray Muğla’da şube açıyor

Galatasaray yurt genelinde açtığı futbol okullarına Muğla Merkez Şubesi’ni de ekliyor. Kayıtlar devam ederken altyapı çalışmaları da Kasım ayında başlıyor.Galatasaray Bodrum Futbol Okulları’nın Muğla’da açılacak olan...

Galatasaray Muğla’da şube açıyor

Galatasaray yurt genelinde açtığı futbol okullarına Muğla Merkez Şubesi’ni de ekliyor. Kayıtlar devam ederken altyapı çalışmaları da Kasım ayında başlıyor.

Galatasaray Bodrum Futbol Okulları’nın Muğla’da açılacak olan yeni şubesinin kayıtları başladı. Altyapı çalışmalarına Kasım Ayı itibariyle Muğla Arena Kapalı Halı Saha Tesisinde başlanacak. Yapılacak çalışmalar için 6 - 14 yaş arası kız ve erkek çocuklar başvurabilecek.

Çalışmalarda Galatasaray Spor Kulübü Futbol Okullar Koordinatörlüğü ve akademik onaylı ekibiyle hareket edecek.

Galatasaray Genç Aslanlarını arıyor projesi kapsamında Bodrum’dan sonra Muğla'da başlayacak olan Altyapı Futbolcu yetiştirme çalışmaları Kasım ayında başlayacak.Amaç Muğla'dan Florya'ya genç yetenek kazandırmak.. Galatasaray Spor Kulübü Futbol Okullar Koordinatörlüğünün takip ve denetlemesiyle hareket edilecek. Sporcuların sağlık durumları için Galatasaray Spor Kulübü'nün anlaşmalı olduğu kurumla sigortalanacak. Sporculara özel hazırlanan sporcu kartlarıyla Galatasaray Spor Kulübü Futbol Okullar Koordinatörlüğü tarafından takip edilecekler. Merkezin bölgeye gönderdiği ekiple bilimsel test programları uygulanacak. Her yıl yaz ve kış aylarında seçme kampları olacak.

Bu haber toplam 120 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.