FUTBOLCULAR UMUT VERDİ AMA TARAFTARLAR YOKTU

Muğlaspor, 2013-2014 sezon açılışında Fethiye A2 takımıyla mücadele etti. Hazırlık maçında çok iyi bir maç oynayan Muğlaspor, az sayıda taraftarın yüzünü güldürdü. Ancak tribünlerin yok denecek kadar az olması hem takımı,...

FUTBOLCULAR UMUT VERDİ AMA TARAFTARLAR YOKTU

Muğlaspor, 2013-2014 sezon açılışında Fethiye A2 takımıyla mücadele etti. Hazırlık maçında çok iyi bir maç oynayan Muğlaspor, az sayıda taraftarın yüzünü güldürdü. Ancak tribünlerin yok denecek kadar az olması hem takımı, hem de Muğlaspor yönetimini üzdü.

Yeni sezon hazırlıklarını uzun süredir devam eden ve Cuma günü Fethiye A2 takımıyla sezon açılış maçı yapan Muğlaspor, oynadığı futbol ile taraftarının yüzünü güldürdü. Yeni transferleri ile ilk defa taraftarının karşısına çıkan Teknik direktör Levent Bayraktar’ın ekibi, Fethiye A2 takımına ilk yarı attığı gollerle 2-0 galip geldi.

Gelecek vaat eden bir ekiple lige çıktıklarını söyleyen Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten, “Takımımın geleceğinden umutluyum. Antrenmanlarını izledim ve hepsini çok beğeniyorum. Daha öncede söylediğimiz gibi borçlarımızı azaltma sözü vermiştik onu yaptık. Şimdi şampiyon olacağımızı söylüyorum. Yönetimim ve ben buna inanıyoruz. Çocuklarımızda o ışığı ben göre biliyorum.  Ancak dün oynan futbol bizim şampiyon olacak takımımızın oyunu değildi. Kadroda sakatlığından dolayı veya dinlendirilmesi gereken oyuncularımız vardı. Tam kadro ile sahaya çıktığımızda daha iyi bir futbolu Muğla taraftarı izleyecektir” dedi.

“TARAFTARIMA GÜVENİYORUM”

Sezon açılış maçında az sayıda taraftarın gelmesi futbolcuları ve Muğlaspor yönetimini üzerken Başkan Eminer İçten, yeni sezonda taraftara güvendiğini her zamanki yerlerini alacaklarını söyledi. 4 büyük takımın taraftar dernekleri başkanları ile Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Neşet Palu’nun kendisine söz verdiğini vurgulayan İçten, “ Taraftarım bu maç olmadı ama resmi maçların hepsine geleceklerdir. Ben onlara güveniyorum. Hafta içi olduğu için gelememişlerdir. Çok düğün vardı onlarında etkisi oldu. Muğla’da bu senede bir bütün olacağız ben buna inanıyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.