Futbolcular Soma için ter döktü

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Muğlaspor yeni sezon öncesi hazırlık maçında Somaspor ile karşılaştı. Teknik Direktör Egemen Urhan hazırlık kaçında yeni transferler ve denenmek için gelen futbolculara yer verdi. Maçta...

Futbolcular Soma için ter döktü

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Muğlaspor yeni sezon öncesi hazırlık maçında Somaspor ile karşılaştı. Teknik Direktör Egemen Urhan hazırlık kaçında yeni transferler ve denenmek için gelen futbolculara yer verdi. Maçta Somaspor Muğlaspor’u 3-1 yenerek sezon öncesi göz doldurdu.

Muğlaspor-Somaspor hazırlık maçını Somaspor Başkanı Sinan Vardar, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Muğlaspor Kulüp başkanı Rüştü Gürsoy birlikte izledi. Her iki yarıda da değişik kadrolar ile sahaya çıkan iki takım hocası da ideal kadroyu bulabilmek için maçta yeni transferlere ağırlık verdi.

Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, takıma denenmek için gelen ve yeni transferleri hazırlık maçlarında sık sık yer vererek, kadroyu 24’e indirmek istediklerini söyledi.

Bu haber toplam 120 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.