Futbolcu olmasalar polis olacaklardı

Fethiyespor’un savunma oyuncusu Yaşar Kabakçı ve Sabri Turgut çakı gibi polis oldu. Türk Polis Teşkilatı 168. kuruluş yıldönümünü kutlarken halkın huzur ve güvenini sağlayan polise destek Fethiyespor’un savunma oyuncuları...

Futbolcu olmasalar polis olacaklardı

Fethiyespor’un savunma oyuncusu Yaşar Kabakçı ve Sabri Turgut çakı gibi polis oldu. Türk Polis Teşkilatı 168. kuruluş yıldönümünü kutlarken halkın huzur ve güvenini sağlayan polise destek Fethiyespor’un savunma oyuncuları olan Yaşar Kabakçı ve Sabri Turgut’tan geldi. Fethiyespor’un bu sezonki 27 karşılaşmasında arlıksız oynayan bu hafta kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek olan savunmanın dinamosu Sabri Turgut’un mevkiinde Yaşar Kabakçı görev yapacak. Her iki futbolcu da “Fethiyespor’un bu yıl şampiyon olacağını savunurken, “Futbolcu olmasaydık halkın huzur ve güvenini sağlayan Türk polisi olurduk” dediler.

Polisin yağmur çamur demeden hem iç sahada, hem de deplasmanda güvenlik için hafta sonunda bile görev yaptığını belirten Yaşar Kabakçı ve Sabri Turgut, polisin kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını söylediler.

Birer yunus polisi olan Sabri Turgut ve Yaşar Kabakçı, Emniyet Müdür Yardımcısı Zeki Taşkıran ve Yunus Polislerle Fethiye Sahil Bandı’nda tur attılar. Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümünü nedeniyle Fethiye Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık’ı kutlayan iki futbolcu, Fethiyespor ligi zirvede bitirecekleri iddiasında bulundular.

Yaşar Kabakçı “Tepecik’i yeneceğiz. Taraftarlarımız bize 90 dakika destek olsun yeter” derken, Sabri Turgut da “Bu maçta tribünden arkadaşlarımın kazanması için dua edeceğim. Keşke sahada onlarla bir olsaydım. Tam 27 haftadır aralıksız görev yapıyordum. Kart cezalısı durumuna düştüm. Ama kalbim futbolcu arkadaşlarımla birlikte olacak. Taraftarlarımızın desteğiyle yenip liderliği sürdüreceğiz” dedi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.