Futbol Okulu öğrencilerinden Kocadon’a ziyaret

Galatasaray Spor Kulübü Bodrum Futbol Okulu öğrencileri, Bölge İdari Koordinatörleri Serhat Durmaz ve Sinan Kaymakçı ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.Bodrum Futbol Okulu öğrencilerinin...

Futbol Okulu öğrencilerinden Kocadon’a ziyaret

Galatasaray Spor Kulübü Bodrum Futbol Okulu öğrencileri, Bölge İdari Koordinatörleri Serhat Durmaz ve Sinan Kaymakçı ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bodrum Futbol Okulu öğrencilerinin Başkan Mehmet Kocadon’a bir flama hediye ettiği ziyaret sonrası Bölge İdari Koordinatörü Serhat Durmaz, “Yaklaşık 4 aydır bu bölgede Galatasaray Alt Yapı programını gerçekleştiriyoruz. Amacımız bu çalışmalarla Florya’ya giden yolun spor okullarımızdan geçtiğini göstermektir. Başkanımızla da bunu paylaşmak, çocuklarımızı, kendimizi tanıtmak istedik. Bodrum’da renklerin olduğunu, Galatasaray’ın Bodrum’da olduğunu, Bodrum’un reklam değerinin yüksek olduğundan dolayı büyük takımların Bodrum’da yer almasından büyük mutluluk duyduğumuzu dile getirdik” dedi.

Bu haber toplam 237 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.