Fransız ameliyat için Yücelen’i tercih etti

63 yaşındaki Jolibert Jaquelın katarak ameliyatı için Yücelen Göz’ü seçti.  Jaqueline yapılan başarılı bir ameliyat sonrası tekrar sağlığına kavuştu.Fransız asıllı Jolibert  Jaquelıne görüşündeki şikâyetler...

Fransız ameliyat için Yücelen’i tercih etti

63 yaşındaki Jolibert Jaquelın katarak ameliyatı için Yücelen Göz’ü seçti.  Jaqueline yapılan başarılı bir ameliyat sonrası tekrar sağlığına kavuştu.

Fransız asıllı Jolibert  Jaquelıne görüşündeki şikâyetler nedeniyle Fransa’da göz doktoruna gittiğinde kendisine katarakt ameliyatı önerildi. Ülkesinde katarakt ameliyatı olmak yerine tercihini Türk doktorlarından yana kullanan Jaquelıne, internet üzerinden yaptığı araştırmada Türkiye’nin göz ameliyatlarında çok başarılı olduğunu öğrendi ve Muğla’ya geldi. Özel Yücelen Hastanesi Göz Polikliniği doktorlarından Arman Ataç’a başvurararak gözlerini muayene ettiren ve katarakt ameliyatı olan Jolibert’in tek gözüne multifokal mercek uygulaması yapıldı.

Fransız Hasta Jolibert  Jaquelıne “Görüşümün bozulduğunu fark ettiğim zaman hem ülkemde hem de diğer ülkelerde katarakt ameliyatı ile ilgili araştırmalar yaptım. İnternetten yaptığım araştırmalar sonucunda Türkiye’ye ve göz alanında verilen hizmete hayran kaldım. Op.Dr. Arman Ataç’ın ismini çok duydum, gördüm. Çevremde aldığım bilgiye göre Dr.Arman Ataç’ın kişiliği, işindeki becerisi beni çok etkiledi ve tercihimi buradan yana kullandım. Şu an çok mutluyum. Türkiye’ye geldiğimde hastaneyi ve hizmeti o kadar beğendim ki otel yerine hastanede kalmayı tercih ettim. Seneye tekrar gelerek öteki gözümün katarakt ameliyatını olacağım” dedi.

Ameliyatı başarı ile gerçekleştiren Op.Dr.Arman Ataç ise “ Multifokal mercekler ile hem yakın hem de uzak gözlüğü kullanmaya gerek kalmadan görüş avantajı sağlıyor. Bu ameliyatı 6 yıldır hastanemizde uygulamaktayız derken şunları da ekliyor. “Multifokal lens ile tedavide son gelişme, katarakt hastalarında ve katarakt olmayan ama yakın gözlüklerinden kurtulmak isteyen hastalarda ameliyatın sadece tek göze yapılabilmesi. Multifokal lensler ilk çıktığındaki anlayış her iki göze de muhakkak bu lenslerin takılması yönündeydi. Oysa bugün, daha önce bir gözünden katarakt ameliyatı olmuş ve o gözüne standart bir lens takılmış kişilerin diğer gözüne rahatlıkla multifokal lens takabiliyoruz. Hastalar bu şekilde de yakını gayet iyi görüyorlar. Elbette iki gözünde birden kataraktı olan kişilerin yine iki gözüne de multifokal lens yerleştiriyoruz. Tek göze multifokal lens uygulamasını ayrıca hiç kataraktı olmayan, uzak gözlüğü kullanmayan ama yakın gözlük de takmak istemeyen kişilere de uygulayabiliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Op.Dr. Arman Ataç ayrıca şunları söyledi “Bu sene bu uygulamayı Türk hastalarımızın yanı sıra 3 değişik milletten vatandaşa gerçekleştirdik, bu hastalardan birisi Alman, birisi İngiliz ve son olarak da Fransız vatandaşına uyguladık. Gözde referans ülke haline gelmiş olmaktan son derece gurur duyuyorum” dedi.

Bu haber toplam 291 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.