Fransa Donanma Gemisi Marmaris’te

Fransız Deniz Kuvvetleri'ne ait FLS Cassard Komutanı ve Fransız Askeri Ataşesi Marmaris Belediyesi'ni ziyaret etti.240 personeli bulunan askeri geminin liman ziyareti nedeniyle Marmaris'te bulunduğunu belirten FLS Cassard Komutanı Vicent...

Fransa Donanma Gemisi Marmaris’te

Fransız Deniz Kuvvetleri'ne ait FLS Cassard Komutanı ve Fransız Askeri Ataşesi Marmaris Belediyesi'ni ziyaret etti.

240 personeli bulunan askeri geminin liman ziyareti nedeniyle Marmaris'te bulunduğunu belirten FLS Cassard Komutanı Vicent Gregoire ve Fransız Askeri Ataşesi Deniz Kurmay Yarbay Jerume Colonna Distria'yı Marmaris Belediye Başkan Vekili Zehra Yüzak ağırladı.

FLS Cassard'ın Fransız Donanması'nın en eski gemilerinden biri olduğunu belirten Fransız Askeri Ataşesi Deniz Kurmay Yarbay Jerume Colonna Distria, gemide 26 subayımız görev yapıyor bunlardan 4'ü de kadın. Marmaris çok güvenli ve güzel bir liman, askerlerimiz burada bulundukları sürece hem dinlenme hem de alışveriş yapma imkanı bulacaklar. Sizlere, bize ve askerlerimize gösterdiğiniz misafirperverlik nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarette Belediye Başkan Vekili Zehra Yüzak, konuklarına çeşitli hediyeler verdi. Fransız gemisinin akaryakıt ikmali ve karşılıklı eğitim çalışması için Marmaris'te bulunduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.