Forum’dan Tema Park açıklaması

Marmaris Forum üyeleri, Marmaris Belediyesi’nin hayata geçirmeyi planladığı prestij projelerden biri olan Tema Park’la ilgili bir basın açıklaması yaptı.Grup Sarıana Bölgesine içinde dönme dolabın da bulunduğu Tema Park yerine,...

Forum’dan Tema Park açıklaması

Marmaris Forum üyeleri, Marmaris Belediyesi’nin hayata geçirmeyi planladığı prestij projelerden biri olan Tema Park’la ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Grup Sarıana Bölgesine içinde dönme dolabın da bulunduğu Tema Park yerine, gençlerin ve çocukların kullanabileceği ve düşük ücretle spor yapabileceği yeşillendirilmiş park yapılmasını istedi. Amiral Orhan Aydın Spor Salonu önünde yapılan basın açıklamasını grup adına emekli kaptan Ayşe Sevinç Aydemir okudu. Açıklamada bölgeye içinde dönme dolabın bulunduğu Tema Park yerine gençlerin ve çocukların kullanabileceği ve düşük ücretle spor yapabileceği yeşillendirilmiş park yapılması istendi.Basın açıklamasında, projenin uzman görüşlerine göre teknik sakıncalar taşıdığı savunuldu. Açıklamada, buraya yapılmak istenen dünyanın ikinci büyük dönme dolabına karşı çıkıldı.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.