Fırtına zor anlar yaşattı

Muğla ve çevresinde yaşanan sağanak yağışlar ve fırtına zaman zaman kısa aralıklarla da olsa günlük hayatı olumsuz etkiliyor.  Marmaris ilçesinde önceki gün öğle saatlerinde başlayan ve fırtınaya dönüşen şiddetli...

Fırtına zor anlar yaşattı

Muğla ve çevresinde yaşanan sağanak yağışlar ve fırtına zaman zaman kısa aralıklarla da olsa günlük hayatı olumsuz etkiliyor.  Marmaris ilçesinde önceki gün öğle saatlerinde başlayan ve fırtınaya dönüşen şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Kısa Yalı mevkisi sular altında kalırken, bazı iş yerleri kepenk kapattı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bölgesel Tahmin Merkezi yetkililerinden alınan bilgiye göre, Marmaris'te esen rüzgarın ortalama hızı saatte 20-30 kilometreye kadar çıktı. Açık denizden gelen fırtına nedeniyle boyu iki metreyi aşan dev dalgalar Yat limanı, Uzun Yalı, Kısa Yalı bölgelerini sular altında bıraktı. Fırtına nedeniyle sahil boyunda bulunan kafeteryalardan bazıları kepenk kapattı. Vatandaşlar yürümekte zorluk çekerken, denize karışan çamur nedeniyle Marmaris'te deniz kızıla boyandı.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.