Firari kaçtığı yere gönderildi

Milas ilçesinde yapılan yol kontrolünde yakalan ve ekiplere sahte kimlik veren cezaevi firarisi tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildi.Milas’ın İzmir yönündeki girişinde bulunan kontrol noktasında Muğla İl Emniyet Müdürlüğü...

Firari kaçtığı yere gönderildi

Milas ilçesinde yapılan yol kontrolünde yakalan ve ekiplere sahte kimlik veren cezaevi firarisi tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Milas’ın İzmir yönündeki girişinde bulunan kontrol noktasında Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Milas Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan uygulamada durdurulan otobüslerin birinde ekipler bir şahsın davranışlarından şüphelenerek kimlik sorgusu yaptı. Suriye ülkesine ait üzerinde fotoğrafı bulunan bir kimliği veren şahsın davranış ve konuşmasından şüphelenen ekipler daha sonra oturduğu koltukta ve üzerinde arama yaparak bir miktar esrar ve metamfetamin maddesi de ele geçirildi.

Ele geçirilen maddelerin ardından KOM Milas Grup Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan şahsın emniyetteki sorgusunda vermiş olduğu kimliğin de sahte olduğu ortaya çıkmasıyla kendisinin aslen F.A. isimli Türk vatandaşı ve cezaevi firarisi olduğu belirlendi. Polis ekipleri tarafından yapılan işlemlerin ardından Milas Adliyesi’ne sevk edilen F.A., uyuşturucu suçundan tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.