Final Lisesi kayıtları başladı

Final Lisesi Bursluluk Sınavları ile Yeni Dönem kayıtları başladı. Bugüne kadar kendilerine güvenen bütün veli ve öğrencilere teşekkür eden Final Lisesi Müdürü Ali Coşkun; “ Eğitim sistemimizi sevgi, saygı kültürü üzerine...

Final Lisesi kayıtları başladı

Final Lisesi Bursluluk Sınavları ile Yeni Dönem kayıtları başladı. Bugüne kadar kendilerine güvenen bütün veli ve öğrencilere teşekkür eden Final Lisesi Müdürü Ali Coşkun; “ Eğitim sistemimizi sevgi, saygı kültürü üzerine kurduk. Öğrencilerimiz okulumuza severek geliyor.” Dedi.

Final Lisesi’nin Bursluluk Sınavı ve Yeni Dönem Kayıtlarının başladığını bildiren Coşkun; “ Derslerimiz dolu dolu geçiyor. Sınıflarımızın mevcudu 12 ila 16 öğrenci arası değişiyor. Böylece derslerimiz verimli geçiyor. Konular öğrencilerin bilgi düzeyine uygun sınıflarda eksiksiz öğretiliyor. Ders sonlarında her gün yapılan ek çalışmalar ve cumartesi günlerindeki uygulama sınavlarımızla öğrencilerimizin eğitimini sıkı takip altında tutuyoruz. Öğrencilerimiz daha çok rehberlik hizmeti alabiliyor. Böylece sınav kaygısını en aza indiriyoruz. Okulumuzda disiplinli bir öğrenme ortamı var. Öğrencilerimiz cep telefonlarını sınıfa çıkarmıyor. “ dedi.

Hedef her öğrenciyi üniversiteli yapmak

Hedeflerinin her Final öğrencisini üniversiteli yapmak olduğunu vurgulayan Coşkun; “ Sağladığımız eğitim ortamında öğrencilerimizin YGS-LYS hazırlıkları daha kolay yapılıyor. Okul ile kurs arasında koşturup zaman kaybetmiyor. Hedef tüm öğrencilerimizi üniversiteli yapmak. Okulumun misyonu Sınav ve Hayat Başarısı odaklı çalışmaktır. Ayrıca; okulumuzun kulüp çalışmaları, gezi, sinema, tiyatro etkinlikleriyle sosyal aktiviteleri de bol bol gerçekleştirebiliyoruz.

Okulumuzda öğrencilerimizin bilimsel çalışmaları yanında sanatsal, sportif faaliyetlerle de ilgileniyoruz. Okulumuz öğrencilerinden Çim Hokeyi takımında olan milli sporcumuz var. MEB Okullararası Sportif faaliyetlere de katılıyoruz.

Bu yaptığımız çalışmaları gelecek yıllarda da aynı özveriyle yaparak Muğla ve ülkemize faydalı bireyler yetiştirmeye devam edeceğiz. Okulumuzun 20-21 Şubat tarihinde yapacağı Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı ile de yeni dönem kayıtlarımızı başlatıyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 130 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.