Film için seçmelere akın ettiler

Ula İlçesi’ne bağlı Karabörtlen Mahallesi’nde çekimlerine Ağustos ayında başlanacak olan Muğlalı yönetmen Yüksel Aksu’nun filmi için oyuncu atölyesi kuruldu. Seçmelere katılan Köy yaşayanlarından 7’den 70’e her...

Film için seçmelere akın ettiler

Ula İlçesi’ne bağlı Karabörtlen Mahallesi’nde çekimlerine Ağustos ayında başlanacak olan Muğlalı yönetmen Yüksel Aksu’nun filmi için oyuncu atölyesi kuruldu. Seçmelere katılan Köy yaşayanlarından 7’den 70’e her yaştan oyuncu adayı rol kapmak için ter döktü.

Ünlü yönetmen Yüksel Aksu, çekimlerine Ağustos ayında Muğla’da başlanacak iddialı bir film projesiyle geliyor. Filmin ismi ve başrol oyunc uları sır gibi saklanırken, oyuncu seçmeleri Akyaka, Yeşilyurt ve Yerkesik’te yapılacak. Filmin oyuncu seçmeleri için Ula ilçesine bağlı Karabörtlen mahallesinde oyuncu atölyesi kuruldu. Karabörtlen’de oyuncu seçmelerinin yapılacağını duyan yöre halkı atölyeye akın etti. Yapılan seçmelere 150 civarında her yaştan oyuncu adayı katılırken, adaylar filmde rol kapmak için birbirleriyle yarıştı.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.