Filistin için kermes

Dalaman İlim Kültür Sanat ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, Filistin Gazze'deki mağdurlar yararına kermes düzenlendi. 3 gün süren kermese ilgi oldukça büyüktü.Dalaman İlim Kültür Sanat ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı...

Filistin için kermes

Dalaman İlim Kültür Sanat ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, Filistin Gazze'deki mağdurlar yararına kermes düzenlendi. 3 gün süren kermese ilgi oldukça büyüktü.

Dalaman İlim Kültür Sanat ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Nevzat Aykaç, “3 yıl öncede yine Filistin Gazze halkına yardım kermesi düzenlemiştik. O kermeste halkımızın verdiği yardım desteği ile yüklü bağış toplanılmış ve gerektiği yere ulaştırılmıştı. Yine üzülerek söylüyorum, Gazze halkının düşmüş olduğu bu duruma tekrar destek olmak amacıyla bu kermesi düzenledik. Elde edilen gelirler mühürlenmiş bağış kutusu içerisinde yetkili kişiler tarafından açılıp Filistin Gazze halkına ulaştırılacaktır. Yaşanılan bu acının dindirilmesine katkı sağlayan ve Gazze'deki çaresiz insanlara yardımda bulunan halkımıza teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.