Fikret Orman, Kartal Yuvası’nı açtı

Türkiye'nin en köklü spor kulübü Beşiktaş JK, Bodrum Palmarina Kartal Yuvası mağazasının resmi açılışını 20 Haziran Cumartesi günü Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyelerinden Emre...

Fikret Orman, Kartal Yuvası’nı açtı

Türkiye'nin en köklü spor kulübü Beşiktaş JK, Bodrum Palmarina Kartal Yuvası mağazasının resmi açılışını 20 Haziran Cumartesi günü Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyelerinden Emre Kocadağ, Ahmet Ürkmezgil Palmali Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Mubariz Mansimov, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve Mehmet Ağar’ın katılımıyla gerçekleştirdi.

Bodrum halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışta Başkan Fikret Orman misafirlerle fotoğraf çektirerek, imza verdi.

Kartal Yuvası mağazasının açılış kurdelesini Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Palmali Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mubariz Mansimov, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan birlikte kesti.

  1. mağazasını Bodrum Palmarina'da hizmete açarak, her geçen gün daha fazla siyah beyazlı taraftara ulaşan Kartal Yuvası, yepyeni mağazasıyla büyümeye devam ediyor.

Palmarina'da ilk ve tek kulüp mağazası olma özelliği taşıyan Kartal Yuvası daha modern, dinamik ve yalın teması ile dikkat çekerken, Bodrum'a özel hazırlanan nevresim, bornoz, havlu gibi tekstil ürünleriyle de fark yaratıyor.

Yenilenen konsepti ve yepyeni ürünlerini popüler bir akım ve çizgisel ifadelerle taraftarlarıyla buluşturan Kartal Yuvası, özellikle kadın grubu başta olmak üzere, tüm gruplar için hazırlanan mayo/bikini koleksiyonuyla dikkat çekiyor. Tasarım ve üretim kalitesini artıran, trendleri takip ederek kendi trendini yaratan Kartal Yuvası, tişört/forma koleksiyonu, basic ürün grupları ile her yaştan taraftarına hitap ediyor.

Bu haber toplam 158 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.