Feyzioğlu, Şehitlere Saygı Anıtını ziyaret etti

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet, Başkan Behçet Saatcı ile Fethiye Belediyesi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.Fethiye Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda Başkan...

Feyzioğlu, Şehitlere Saygı Anıtını ziyaret etti

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet, Başkan Behçet Saatcı ile Fethiye Belediyesi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Fethiye Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda Başkan Behçet Saatcı’ya, Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ve Mete Atay eşlik ederken, Av. Metin Feyzioğlu ise, Prof. Dr. Süheyl Batum, Türkiye Barolar Birliği Başkan Danışmanı Av. Zafer Köken, Muğla Barosu Başkanı Av. Cumhur Uzun, Muğla Barosu Fethiye Temsilcisi Av. Fatih Taşer, Av. Burhan Güneş ve Av. Zafer Köken ile katıldı.

Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu Başkan Saatcı’ya daveti için teşekkür ederken, “Fethiye’de, milli ve manevi duyguların zirvede olduğu bir kentte Anayasa çalışması yapmanın gururunu taşıyoruz. Bu dönemde doğruyu söylemek, insanın üzerinde bir namus borcu. Türkiye’nin her köşesine gidip üstümüze düşeni yapacağız. Bu devlet bizi okuttu. “ dedi.

Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya gerçekleştirdiği ziyareti sonrasında Fethiye Belediyesi tarafından 3.Etap Sahil Bandı'na yaptırılan Şehit Diplomatlar Saygı Anıtı'nı da ziyaret eden Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Başkan Saatcı'ya gösterdiği vefa örneğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Feyzioğlu Saygı Anıtı'nda yaptığı açıklamada "Türkiye'de bu anıtın bir benzeri yok. Buradaki hariciye görevlileri, büyükelçilerimiz, ataşelerimiz, onların eşleri, çocukları sadece Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil ettikleri için hain ermeni çeteciler ve suç örgütü Asala tarafından katledildi. Bütün bunlara rağmen uluslararası kamuoyunda Türkiye'nin ve Türklerin suçlanmaya devam etmesini anlamak ve kabullenmek mümkün değil. İnsan isyan ediyor. Ancak hiç kuşkusuz öncelikle bu katliamları unutturmamak da devletimizin görevi olmalı. Türkiye'nin hiç bir yerinde böyle bir anıt yok iken bir belediye bakanımızın bu anıtı yapmış olmasından biz gerçekten büyük gurur duyduk. Kendisine teşekkür ediyoruz. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin, mekânları cennet olsun. Türk milletine bir daha bu acıları yaşamasın" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 39 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.