Feyzioğlu, Marmarislilerle buluştu

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, konferans vermek üzere Marmarislilerle bir araya geldi.Feyzioğlu'nun konferansına Ankara Barosu Başkanı Avukat Sema Aksoy da katıldı. Marmaris Barosu'na bağlı avukatların ve vatandaşların...

Feyzioğlu, Marmarislilerle buluştu

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, konferans vermek üzere Marmarislilerle bir araya geldi.

Feyzioğlu'nun konferansına Ankara Barosu Başkanı Avukat Sema Aksoy da katıldı. Marmaris Barosu'na bağlı avukatların ve vatandaşların katıldığı konferans Çok Amaçlı Salon'da yapıldı. konferansı yaklaşık bin kişi izledi. Türkiye'deki güncel konulara değinen Feyzioğlu'ndan önce konuklara seslenen Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, "2 gün önce yaptığımız telefon görüşmesinde kendisini davet ettik ve bizi kırmayıp geldi. Sayın Metin Feyzioğlu Marmaris'e gelerek bizlere güç kattınız" dedi.

Feyzioğlu, kendisine gösterilen yoğun ilgi karşısındaki memnuniyetini dile getirerek, "Sayın Başkan bana telefonda hadi gel dedi, ben de 'Hadi geliyorum gari' dedim. Ben ne bileyim 'Küçücük salonda 40-50 kişi oluruz' diye düşünüyorum. Siz ne yaptınız yahu, yarım günde mi toplandı bu kadar kalabalık" diye konuştu.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.