FETSO tarımı tartıştı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısında gündem maddelerinin dışında ağırlıklı olarak tarım sektörü ele alınarak tartışıldı. Toplantıya; Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü...

FETSO tarımı tartıştı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısında gündem maddelerinin dışında ağırlıklı olarak tarım sektörü ele alınarak tartışıldı. Toplantıya; Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nazif Ekici, Şube Müdürleri Resül Çoban, Besim Doğan, Mehmet İdar, Fethiye İlçe Müdürü Şaban Sarıkaya, Seydikemer İlçe Müdür Vekili İbrahim Özdal, Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Turgut Tokmak, Fethiye Ziraat Odasından Devrim Beyde, Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye Toptancı Hali Şube Müdürü Adem Atlı ve tarım ticareti alanında sektör temsilcileri katıldı.

Katılımcılar Fethiye'de tarım ticareti ve tarıma dayalı sanayinin geliştirilmesi hususunda görüşlerini bildirdiler.

Rusya pazarından başka yeni alternatif pazar araştırılması yapılmasının gerekliliği, mevcut tarım ürünlerinin yanına ürün çeşitlendirilmesi yapılması, Fethiye ve Seydikemer’de tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgesinin gerekliliği, Bölgesel tarım politikalarının oluşturulması, tarımsal ticaret ve sanayinin gelişmesine katkıda bulunulması, yaş sebze meyve alanında Rusya pazarında bölge şirketlerinin söz sahibi olması için önderlik edilmesi için nasıl bir yol çizilmesi gerektiğinin tartışıldığı toplantıda İl Müdürü Nazif Ekici ve İlçe Müdürü Şaban Sarıkaya katılımcılardan gelen soruları da cevapladılar.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.