FETÖ’nün ByLock’cuları hakim karşısında

Muğla Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekiplerince il merkezi ve dokuz ilçede eş zamanlı düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan 31 kişiden 12’si adli makamlara sevk edildi.Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından...

FETÖ’nün ByLock’cuları hakim karşısında

Muğla Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekiplerince il merkezi ve dokuz ilçede eş zamanlı düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan 31 kişiden 12’si adli makamlara sevk edildi.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/ PDY soruşturması kapsamında Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından il merkezi ve 9 ilçede düzenlenen operasyonda tamamı BYLOCK kullanıcısı olan ve aralarında örgüte müzahir dernek kayıtları ve Bank Asya, arttıran hesabı tespit edilen 37 kişi hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı.

37 kişiden 31’i eş zamanlı operasyonla yakalanırken, gözaltına alınan 31 kişiden 12’sinin emniyet sorgusu tamamlanarak adli makamlara sevk edildi. 8’i kadın 12 kişi, T.H.D, H.D,M.Ş,F.O, M.G,M.Ş, B.D,D.D.P,S.Ö,Z.Z,A.S ve E.G savcılığa sevk edildi.(İHA)

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.