Fethiyspor’da yeni sezon coşkusu

PTT 1. Lig takımlarından Fethiyespor, mağaza açılışında Fethiyelileri Haluk Levent konseriyle coşturdu.Fethiye Cumhuriyet Alanında hizmete giren store mağazasının ürünleri açılışta kapışıldı. Fethiyesporlu yöneticiler,futbolcular,Fethiyespor...

Fethiyspor’da yeni sezon coşkusu

PTT 1. Lig takımlarından Fethiyespor, mağaza açılışında Fethiyelileri Haluk Levent konseriyle coşturdu.Fethiye Cumhuriyet Alanında hizmete giren store mağazasının ürünleri açılışta kapışıldı. Fethiyesporlu yöneticiler,futbolcular,Fethiyespor otobüsü ile açılışa gelirken store mağazasının açılışını Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk Turizmci Önder Önder ile birlikte alkışlar arasında yaptı. Açılışa taraftarlar ve tatilciler büyük ilgi gösterdi. Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk;taraftarların mutlaka Fethiyespor ürünlerinden satın alarak katkıda bulunmalarını istedi.İlk gün mağazadaki ürünler kapışıldı.

Gece yapılan açılışın ardından ünlü sanatçı Haluk Levent’in konseri öncesi Cumhuriyet meydanında toplanan yaklaşık 5000 kişiye Fethiyesporlu futbolcular tanıtıldı.Önce Fethiyespor teknik direktörü Mustafa Ceviz ve yardımcıları,teknik kadro birer birer alkışlar arasında tanıtılırken daha sonra kaptan Murat Türkan ve tüm oyuncular çeşitli özellikleri anlatılıp halka tanıtıldı.Taraftarlar özellikle Onur Okan,Patrick Ethoga,Liridor Krasnigi, Gökhan Dinçer ile tüm futbolculara yoğun alkış yağdırdı.

Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk, yaptığı açıklamada; "Henüz tamamlamış değiliz.4-5 oyuncu daha katıcaz. Şöhretliden ziyade ilkeli adamlarla çalışacağız.Şu ana kadar anons edilen kadromuza aldığımız futbolcuların tamamı adam gibi adamdırlar .Gelecek olanlarda aynı olacak. Fethiyesporun ilkelerinden taviz vermeden Fethiyesporu en üst lige çıkarıncaya kadar,bayrağını bu en üst lige dikinceye kadar ekip arkadaşlarımızla birlikte yolumuza devam ediceğiz.Fethiyespor olarak geçmişini,tarihini unutmayacağız.İkinci lig şampiyonluğu bizi havaya sokmamalı,ilkelerimizi unutturmamalıdır.Fethiye bir futbol,spor kenti oluncaya kadar hep birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz de, kendilerine güvenilmesini isteyerek, "Fethiyespor özlediğiniz futbolu mutlaka oynayacaktır.Sizlere güzel futbol izlettireceğiz.Şu ana kadar çok iyi çalışıyoruz. Ligte Fethiyespor Fethiye’nin adını ortaya koyduğu futbol ile duyuracaktır" dedi.

Şarkılar Fethiyespor için söylendi

Fethiye Cumhuriyet Meydanında Fethiyespor Store mağazasının açılışı nedeniyle yapılan konserde sahneye çıkan Haluk Levent şarkılarını Lacivert Beyazlı Fethiyespor için söyledi.Fethiyespor taraftları ile 5000’i aşkın tatilcininde izlediği konserde Türk Rock müziğinin sevilen isimlerinden Haluk Levent bol bol dans edip;Zeybek oyunu da oynadı.Müthiş bir sahne performansı ortaya koyan Haluk Levent birara hızını alamayarak sahnenin yanında bulunan bir kamyonun üzerine çıkarak şarkılarını söylemeyi sürdürdü.Sahnede Akdeniz Akşamları şarkısını Fethiyespor için çevirerek söyleyen sanatçı Fethiyespor kaşkolu takarak şarkılarını seslendirmeyi sürdürdü.İzleyenlerin arasından seçtiği altı ayrı kişiyi sahnenin önünde biraraya getirip fotoğrafını çeken Haluk Levent bu fotoğrafı twitter hesabından paylaşıcağını söyledi.Çanakkale şarkısının yanı sıra eski şarkılarını da söyleyen sanatçı zaman zaman bu şarkıları 5000 kişilik koroyla birlikte söyledi.Sahnede tam 2 saat kalan gitar çalan Haluk Levent bazı şarkılarının hikayelerini anlatıp hayranları ile sık sık diyaloglarda da bulundu.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.