Fethiyspor kampı bitiyor

Devre arası kamp çalışmaları için Antalya’da bulunan Fethiyespor, kamp döneminin üçüncü hazırlık maçını Eyüpspor ile yaptı.2-2 sona eren hazırlık maçında her iki yarıda da ayrı ayrı kadrolar ile mücadele eden Fethiyespor,...

Fethiyspor kampı bitiyor

Devre arası kamp çalışmaları için Antalya’da bulunan Fethiyespor, kamp döneminin üçüncü hazırlık maçını Eyüpspor ile yaptı.

2-2 sona eren hazırlık maçında her iki yarıda da ayrı ayrı kadrolar ile mücadele eden Fethiyespor, Eyüpspor’un gollerini 17.dakikada Savaş Esen ve 74.dakikada Eser Yayla atarken Fethiyespor’da ise 56.dakikada Enver Bayezit ve 75.dakikada Onur Okan golleri atan isimler oldu. Eyüpspor maçında attığı gol ile Onur Okan oynadığı 3 hazırlık maçında da gol atmış oldu.

19 Ocak Cumartesi günü Denizli Belediyespor ile kamptaki son hazırlık maçını yapacak olan Fethiyespor’un Antalya kampı 20 Ocak Pazar günü yapılacak idmanın ardından sona erecek ve takım 27 Ocak’ta Bandırmaspor ile oynanacak ikinci yarının ilk maçının hazırlıklarına Fethiye’de devam edecek.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.